luni, 6 aprilie 2015

Intodeauna exista ceva sau cineva de iubit ...


          Toti ne dorim sa intalnim o persoana, pe care sa o avem alaturi de noi si cu care sa ne petrecem viata, doar ca povestiile de dragoste de altadata au ramas blocate undeva in timp. 

          Nu stim ce este dragostea adevarate, ci doar definitiile ei!!!

          Cand cunoastem o persoana noua, cu care avem atat de multe in comun si ne simtim extraordinar de bine in prezenta ei, avem impresia ca iubim, dar de fapt este doar o fantasma. Ne dam seama abia dupa un timp ca de fapt noi doar suntem obisnuiti cu acea persoana ... sa va dau un exemplu ... cand ne cumparam ceva nou, suntem extrem de incantati de achizitie, pana cand apare o versiune mai buna a ei. 

          La fel este si in dragoste, nu poti spune ca ai iubit de "n' ori, pentru ca nu ai cum, in viata iubesti o singura data and forever. Aud multi prieteni care spun ca au iubit o anumita persoana si dupa ce s-au despartit s-au "cuplat" cu altii/altele si gata le-a trecut dragostea.

          Deci, sa fim intelesi ... NU ATI IUBIT!!!

          Nu poti sa uiti persoana respectiva imediat cand apare alta/altul, nu ai cum, inseamna ca doar ai fost indragostit/a, pentru o luna, doua, trei, nimic mai mult sau poate doar te-ai atasat de persoana respectiva, pentru simplul fapt ca sunteti pe aceeasi lungime de unda si atat.

          Am sa inchei acest articol printr-un citat mai putin cunoscut, dar drag mie!!!


          “Dragostea este o nebunie temporara. Erupe precum un cutremur si apoi dispare…Iar atunci cand dispare va trebui sa iei o decizie. Trebuie sa stii sa lasi in urma daca radacinile tale au devenit mult prea incolacite incat incepe sa doara. Pentru ca asta este dragostea adevarata. Dragostea nu doare, nu te lasa fara aer, nu este doar emotie, nu este un amestec de promisiuni spuse in vag. Asta inseamna doar <<a fi indragostit>>. Dragostea in sine reprezinta resturile care au ramas de atunci de cand ai fost indragostit, iar acest lucru este o adevarata arta si un accident norocos. “ - Captain Corelli’s Mandolin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteți un comentariu!